Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Facebook
 
Utile

 

Director Web

Comert, magazine

 

Cum cumperiComanda minima obligatorie 30 RON.
 

 

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 RON va oferim transportul gratuit prin Posta Romana

Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0-99 RON, tariful prin Posta Romana este unic - 12 RON. Pentru comenzi mai mari de 100 RON, livrarea prin Posta Romana este gratuita (selectati "transport gratuit")

Toate preturile afisate au TVA inclus!

 

Interfata magazinului a fost gandita astfel incat sa ofere utilizatorului posibilitatea de a naviga si a rasfoi ofertele noastre intr-un mod cat se poate de prietenos. Astfel, pentru a vizualiza produsele/preturile sau pentru a efectua o comanda, este necesar a se creea unui cont cu datele dvs de contact. Datele cu caracter personal vor fi utilizate de catre furnizor numai in scopurile definite in sectiunea Termeni si conditii.

Pentru a putea comanda un anumit produs trebuie sa urmati cativa pasi simpli si anume:

1. Creati un cont utilizand butonul "CREARE CONT NOU" (dreapta sus) si urmati indrumarile din aceasta sectiune. Dupa fiinalizarea contului veti primi un mesaj de confirmare la adresa de mail utilizata la inregistrare. Puteti deasemenea comanda si fara a va crea un cont de utilizator, selectand optiunea "Comanda fara cont utilizator"

2. Alegeti produsul dorit.De asemenea in aceasta sectiune va oferim si o descriere amanuntita a produsului respectiv, imagini etc.

3.Selectati cantitatea dorita .Accesati butonul "ADAUGARE IN COS"  pentru a putea adauga produsul in cosul dvs de cumparaturi. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc, se va afisa un mesaj de instiintare. Pentru aceste cazuri va rugam sa ne contactati prin intermediul casutelor de email sau telefonic.

4. Pentru continuarea cumparaturilor va oferim posibilitatea salvarii cosului dvs de cumparaturi in vederea adaugarii si a altor articole prin simpla acesare a butonului "Continuare cumparaturi". De asemenea va oferim posibilitatea eliminarii unui produs din lista dvs de cumparaturi prin activarea butonului "Inlatutare".

Continutul cosului dvs poate fi vizualizat in orice moment prin accesarea butonului "Verificati cosul".

5. Pentru finalizarea unei comenzi accesati butonul "Finalizare Comanda"  

6. Selectati modul de livrare din lista Ramburs Posta Romana, sau Curier Rapid, sau "transport gratuit" daca suma comenzii dumneavoastra atinge valoare de 100 de lei. ("Transport gratuit" se refera doar la expedierea prin Posta Romana)

 Puteti de asemenea trimite si alte detalii sau comentarii completand sectiunea "Adaugati informatii referitoare la comanda"

 Prin accesarea butonului "Continuare comanda" veti putea vizualiza/modifica datele dvs de contact sau veti putea beneficia de reduceri, dupa caz prin utilizarea unui cupon de reduceri si intermediul butonului  "Aplicare Cupon". Prin utilizarea secundara a butonului "Continuare comanda", se vor afisa toate datele comenzii dvs.

7. Cererea dvs va fi expediata catre noi prin accesarea butonului "Confirmare comanda".

Veti putea vizaualiza statusul si detaliile comenzii dvs accesand butonul "Istoric comenzi" (dreapta). Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii, inseamna ca nu ati efectuat operatiunile corect, sau nu ati completat corect cantitatea de produse dorite.

Dupa ce comanda dumneavoastra a fost inregistrata, nu se mai poate reveni asupra ei. Nici noi, nici dumneavoastra, nu putem efectua modificari pe o comanda deja expediata. Puteti face adaugiri la ea, numai efectuand o alta comanda, cu mentionarea numarului comenzii principale in sectiunea  de "Observatii comanda", pentru a evita expedierea a 2 colete separate. Nu veti putea renunta la unul sau mai multe produse din comanda efectuata numai daca solicitati in scris anularea respectivei comenzi.

 

Va multumim pentru ca ati ales produsele din Cufarul cu Margele !